Honden

per pagina
 • HONDENPOEP OPRUIMEN
  HONDENPOEP OPRUIMEN

  Overlast van honden uitwerpselen? Plaats deze sticker om hondenbezitters er op te atenderen de uitwerpselen van hun huisdier op te ruimen en niet te laten liggen zodat anderen het moeten opruimen!

  Diameter 15 cm

  € 3,00
 • Labrador Bruine Pup
  Labrador Bruine Pup

  Leuk hé deze labrador pup, in full-colour uitgevoerd en contour gesneden, dus GEEN wit rondom de afbeelding! Om op van alles en nog wat te plakken, ondergrond wel eerst goed schoon en vetvrij maken! In twee formaten te verkrijgen.

  € 3,00
 • PAS OP HIER WAAK IK!
  PAS OP HIER WAAK IK!

  Waarschuwingssticker, Pas op ! hier waak ik. Met een full colour afbeelding van een zeer gevaarlijk uitziende hond met tekst. Sticker met ronde hoeken en een formaat van 21 X 21 CM. Aan te brengen op elke glade ondergrond mits…

  € 3,50 € 3,25
 • PAS OP VOOR DE HOND 1
  PAS OP VOOR DE HOND 1

  Pas op de hond sticker met ronde hoeken. Kleur rood.Waarschuwing voor ongenode gasten. Formaat zie bestellijst

  € 3,00
 • PAS OP VOOR DE HOND 2
  PAS OP VOOR DE HOND 2

  Pas op voor de hond, sticker om ongewenst bezoek te laten weten dat er een gevaarlijke hond aanwezig is. Sticker met ronde hoeken en full colour afbeelding van de hond. Formaat van de sticker 20 of 29 cm. Maak uw keuze.

  € 3,00
 • TERRIER PUP
  TERRIER PUP

  Prachtige in full colour uitgevoerde sticker van een terrier pup, contour uitgesneden dus geen wit rond de sticker! Een echt plaatje deze afbeelding. Formaat van de sticker is 16 x 27 cm.

  € 3,50 € 3,00
 • VERBODEN voor Honden sticker
  VERBODEN voor Honden sticker

  Verkrijgbaar is verschillende diameters 10 cm, 15 cm en 20 cm. Honden verboden sticker is rond uitgevoerd dus GEEN wit rondom!

  Als u een ander formaat wilt, dan kunt u ons een mailtje sturen en even het gewenste formaat…

  € 2,00
per pagina